Meteen naar de inhoud

De Goede Dag start een nieuwe activiteit

  We gaan op de traditionele manier papierscheppen en starten met het maken van wenskaarten.
  De vorm waarin we dat doen is de welbekende goededag formule: met een groep van 6 goededaggers en een begeleider gaan we samen alle taken oppakken die rond papierscheppen gedaan moeten worden. De activiteit is zeer geschikt voor ons, omdat het een rustgevende klus is zonder werkdruk. Tevens is het heel duurzaam, omdat we gebruik gaan maken van producten die gerecycled kunnen worden. Onze papierpulp gaan we namelijk maken van oude lappen, lompen, linnen, katoen en oud papier, maar ook van afvalproducten uit de tuin waar vezels in voorkomen, zoals bijvoorbeeld, planten en groenten afval en natuurlijk ook gebruikte hop. En we gebruiken regenwater.


  We starten op maandag 5 december 2022. Onze producten komen in de 5 winkels van Rebers Boek en Buro in Zevenaar en de regio, bij de Bruna en natuurlijk in onze eigen kadosjop. Zoals gezegd starten we met wenskaarten. Als we de productie goed op gang hebben, is het de bedoeling om ook bijvoorbeeld visitekaartjes,
  menukaarten en papier op bestelling te gaan maken. Een echte papierfabriek in het klein. Een extra mooi detail is, dat we streven naar zo spoedig mogelijk helemaal energieneutraal werken binnen de hele goede dag. Momenteel ontwikkelen we een plan voor energielevering door zonnepanelen en al geregeld is papier maken op basis van regenwater en afval grondstoffen.


  We hebben er een prachtige activiteit bij waar heel veel goededaggers weer fijne dagen gaan beleven.


  Lijkt je dit leuk? Kom dan bij ons werken!

  • Kom even langs in onze winkel in de Grietsetraat41 in Zevenaar
  • Bel met de Goede Dag 0619784496
  • Stuur een mail naar Info@degoededag.nl